Recept 45**** (1 stem)

osso buco

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. laat het boullion blokje smelten in een halve liter water,
  2. neem een pot waar je kan mee stoven of een diepe pan.
  3. smeer langs beide kanten van het vlees een klein beetje mosterd en kruid het met vleeskruiden.
  4. doe de boter in de pot en bak het vlees langs beide kanten aan.
  5. doe daarna het vlees uit de pot en doe er de ajuin in
  6. laat de ajuin glazig stoven,
  7. doe er dan de eetlepel bloem en eetlepel droge kalfsboullion erop
  8. en roer goed
  9. blus dan met het water, en doe er dan nog een glaasje rode wijn in.
  10. doe er de fijngesneden wortel bij, en laat onder een deksel even stoven.
  11. doe er daarna de prei , laurierblaadjes , beetje tijm en beetje salie,en paprikas bij en de koriander.
  12. doe ook de tomatenpuree erbij
  13. leg het vlees terug in de pot, en laat stoven tot het vlees gaar is.smakelijkindien de saus wat plat is kan je ze nog binden met een beetje maizena

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie