Recept 45**** (2 stemmen)

osso buco

Dit is een recept van

tijd
120 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. de schenkels bebloemen en bakken in olijfolie. in een grote pot de ajuin aanstoven en de gebakken schenkels erbij doen, alsook de gepelde tomaten de wortelen en de selder de look en de 2 bouillons en alles laten gaar worden onder deksel in de voorverwarmde oven 1,30 u à 2 u op 210°C al naar gelang de schenkels. als het vlees gaar is eruit halen. dan de saus op smaak brengen met sinaasappelsap en ook een beetje zeste van de sinaas de balsamicoazijn erbijdoen en ook de basilicum en de ketchup en dan de saus nog binden of dikken met blanke roux of witte maizena

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?