Ossenhaas met pancetta en kwartelei

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. Hak de ossenhaas heel fijn met een scherp mes (niet malen, dat gaat ten koste van de smaak). Of laat de lieve slager dit doen.
  2. Meng alle ingrediënten en proef! Doe dit ruim van tevoren, om alle smaken lekker tot z'n recht te laten komen.
  3. Bak de eitjes (kan makkelijk van tevoren). En bak de pancetta (of ontbijtspek of parmaham) in de oven op vetvrij (bak)papier (kan ook van tevoren).
  4. Verdeel de ossenhaas in gelijke porties en druk deze in de steekring tot een mooi rondje op een bord.
  5. Leg het eitje erop en de panchetta erbij.
  6. Versier het bordje met wat druppels truffelmayonaise.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Chocolatelover op 09 februari 2013 om 17u28

Super lekker en super makkelijk. Ziet er ook nog eens geweldig uit.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?