Recept 45**** (2 stemmen)

Orlofgebraad

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

test

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de ui en de champignion schoon en hak ze heel fijn
  2. Stoof aan in een beetje boter .Kruid met peper en zout, droog met het paneermeel
  3. Oven voorverwarmen op 200 °
  4. Kruid het gebraad, bak in boter aan alle zijden
  5. Laat verder 30 min garen in de over, bevochtigen met de gesmolten boter
  6. Maak een bechamelsaus met 20 gr boter, bloem, melk. Kruid met notemuscaat
  7. Snij het gebraad in plakken
  8. Leg tussen iedere plak vlees, een sneetje ham, een eetlepel mengselen een sneetje kaas
  9. Overgiet met de bechamelsaus
  10. Plaats een een 15 min terug in de oven

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie