Orloffgebraad

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Kruid het varkensgebraad met peper en zout en bak het aan alle kanten mooi bruin in de boter.
  2. Leg het in een ingevette ovenschotel en bak 35 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C of tot een kerntemperatuur van 65°C. Bedruip regelmatig met het braadvocht.
  3. Laat het vlees afgedekt met aluminiumfolie 10 munten rusten en snijd het in plakken. Leg tussen elke plak een sneetje kaas en ham. Schik het gebraad opnieuw in de ovenschotel en bak nog 5 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C tot de kaas gesmolten is.

Tip

Lekker met gestoofde wortelen en erwtjes. Voor de kaasliefhebbers: Leg nog wat extra plakjes kaas bovenop de orloff of eventueel nog een kaassaus bij maken

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?