Recept 05 (0 stemmen)

Orecchiette con Cima di Rapa

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta een paar minuten in een grote pan. Doe de cime di rapa (meiknolletjesgroen) erbij en kook alles nog een minuut of 5 tot de pasta beetgaar is.
  2. Bak intussen knoflook en chilipeper enkele minuten in olijfolie. Neem voor de knoflook kleurt de pan van het vuur en roer de ansjovis erdoor tot deze is gesmolten.
  3. Giet de pasta met groente af en meng het knoflook-ansjovismengsel erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe en serveer.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?