Ingrediënten voor 4 personen
- 4 middelgrote paprika's
- 500 gr kalfs(of gemengd) gehakt
- 1 st courget
- 1 st aubergine
- 1 st ei
- 1 grote sjalot
- 1 beetje nazareth kaas of andere kaas ook oké
- 1 teentje look
- 1 beetje pijnboompitten
Bereidingswijze
- De paprika’s ontdoen van pitjes
- Het kalfsgehakt mengen met het ei
- We garen apart fijngesneden sjalot en look in olijfolie, voegen de courget aan toe
- en blussen met weinig sinaas.
- We mengen dit bij het kalfsgehakt en vullen daar de pepers mee op.
- We plaatsen de pepers in de oven.op 175° ongeveer 20 tot 25 min
- We garen sjalot en look en laten bruinen.
- De aubergine (alleen het witvlees) meegaren.
- We voegen daar een doos pijnboompitten en harde Nazareth kaas bij.
- Mixen zodat we een salsa bekomen
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?