Ingrediënten voor 2 personen
- 4 Stuks paprika
- 1 Builtjes Rijst
- 400 gram Heekfilets
- 2 teentjes Knoflook
- 4 kleine stuks Uien
- 1 soeplepeltje Viskruiden en zwarte peper
-
1 Plakje boter solo
- 1 Soeplepel Bertoli olie
- 200 gram Light kaas
Bereidingswijze
- Hol de paprika uit en laat deze 25 minuten op 200 graden in de oven garen. Snijd de paprika deksels kleine stukjes, samen met de uien en knoflook. Bak deze samen in de pan in de olie. Kook ook de rijstbuiltjes 12 min in warm water. Bak de vis in de boter. Verdeel de vis in kleinere stukjes. Als alles klaar is voeg je samen in de pan waar de in gebakken is. Voes kruiden viskruiden en peper.
- Doe de vulling in de paprika als deze klaar zijn. Doe de geraspte kaas erop en laat een 4 tal minuutjes garen in de oven tot de kaas gesmolten is
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?