Opgevulde kippenfilets

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de kipfilets in de lengte doormidden, niet helemaal, plooi open en kruid met peper&zout. Rooster de pijnboompitten en laat afkoelen. Snij de zongedroogde tomaten en de olijven in stukjes. Men de kruidenkaas met de pijnboompitten, tomaten, olijven en de gehakte kruiden. Smeer 1 helft van de kipfilet in met het mengsel en plooi toe. Steek de 2 helften vast met een metalen brochetje. Smeer met een borsteltje de buitenkant van de filets in met olijfolie en kruid ook de buitenkant met peper&zout. Laat een uurtje marineren. Grill de kipfilets op de BBQ tot ze mooi goudbruin zijn, draai wel regelmatig om.
  2. Lekker met een frisse salade en aardappel in de schil met een klontje boerderijboter.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?