Recept 05 (0 stemmen)

Open ravioli van rundsstoofvlees met rode wijn, sjalotjes en champignons

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Smelt wat boter in een pan en bak het vlees rondom bruin
  2. Snij het spek in reepjes en voeg het toe aan het vlees
  3. Kruid met peper en zout
  4. Strooi er de bloem over
  5. Roer er de tomatenpuree door
  6. Snij de sjalot in reepjes en voeg toe
  7. Snij de champignons in plakjes en voeg toe
  8. Overgiet het geheel met voldoende rode wijn, totdat het geheel juist bedekt is
  9. Laat een aantal uurtjes zachtjes sudderen
  10. Snij de wortels in gelijke, dikke reepjes
  11. Snij de prei in julienne en blancheer
  12. Maak 4 wortelpakketjes, bind ze samen met prei en blancheer ze
  13. Kook de lasagnevellen tot ze gaar zijn
  14. Schik op elk van de 4 warme borden een lasagnevel
  15. Schep er wat van het stoofvlees op
  16. Dek af met een tweede lasagnevel en lepel nog wat van de saus rondom
  17. Garneer met een bosje van wortel en prei en werk eventueel af met wat bieslookstengels

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie