Recept 05 (0 stemmen)

Open lasagne met pesto, gebakken champignons, rode ui en spekjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel de ui en snijd hem in partjes. Kook de lasagnevellen in ruim kokend water gaar in 6-8 min. Schep ze uit het water en leg ze op keukenpapier om te drogen. Kook de broccoli 3 min. in hetzelfde water. Giet de broccoli af.
  2. Verhit de margarine in een koekenpan en bak de plakjes ontbijtspek zachtjes uit en bruin. Leg ze op keukenpapier en breek ze in stukjes. Bak de ui 3 min. in dezelfde pan. Voeg de champignons en de broccoli toe en bak nog 3 min. Roer de pesto erdoor en verwarm 2 min.
  3. Leg op 2 warme borden een vel lasagne. Schep op elk een paar lepels van het champignonmengsel en strooi er wat stukjes spek over. Leg op elk weer een vel lasagne met daarop een paar lepels van het champignonmengsel en wat spek. Leg het derde lasagnevel erop en bedek het met de rest van het champignonmengsel en de spekjes. Serveer de salade erbij.
  4. *Tomatensalade met bieslook: halveer 100 g kerstomaatjes, besprenkel ze met 1 el Olijfolie en 1½ tl balsamicoazijn. Bestrooi ze met wat zout, wat peper en wat fijngeknipte bieslook.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?