Op vel gebakken snoekbaars met Maaslandse kruiden, bloemkool en mousseline van waterkers

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Blancheer de waterkers en hak fijn. Bereid van de aardappelen en klassieke smeuïge puree. Voeg de waterkers bij de puree samen met 3 à 4 lepels licht opgeklopte room. Kruiden naar eigen smaak met pezo en nootmuskaat.
  2. Kook of stoom de bloemkool in kleine roosjes gaar en bak nadien in olijfolie, kruid met pezo.
  3. Kruid de snoekbaars aan beide zijde met het Maaslands kruidenzout en bak in olijfolie, eerst mooi bruin op de velkant, daarna de andere kant.
  4. Serveer met de bloemkool en de aarappel/waterkersmousseline.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 24 november 2009 om 21u47

Als je geen Maaslands kruidenzout vindt, kan je dit ook altijd vervangen door selderijzout

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?