Recept 55***** (1 stem)

Op lage temperatuur gegaarde kabeljauwfilet met asperges en lamsoor

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 110°.
  2. Spoel de kabeljauwfilets onder koud water en dep droog. Wrijf de kabeljauwfilets in met olijfolie.
  3. Leg de filets in een ovenschaal of pan, kruid de filets met peper en weinig zout. Zet de ovenschaal in de oven en laat 6 à 7 minuten garen in de oven.
  4. Schik de filets op een warm bord en serveer met gebakken asperges en lamsoor.
  5. Garnituurtip:
  6. Gestoofde prei, groentepuree, aardappelpuree...
  7. Alternatieve vissoorten:
  8. zalm, heilbot, zeebaars, koolvis, schelvis, pollak, leng, zalmforel, Groenlandse heilbot
  9. Door garing op lage temperatuur blijft het visvlees stevig en sappig. De oventemperatuur mag niet hoger dan 110°C worden.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie