Altijd weten wat je gaat eten?
Op lage temperatuur gegaarde kabeljauwfilet met asperges en lamsoor
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 110°.
- Spoel de kabeljauwfilets onder koud water en dep droog. Wrijf de kabeljauwfilets in met olijfolie.
- Leg de filets in een ovenschaal of pan, kruid de filets met peper en weinig zout. Zet de ovenschaal in de oven en laat 6 à 7 minuten garen in de oven.
- Schik de filets op een warm bord en serveer met gebakken asperges en lamsoor.
- Garnituurtip:
- Gestoofde prei, groentepuree, aardappelpuree...
- Alternatieve vissoorten:
- zalm, heilbot, zeebaars, koolvis, schelvis, pollak, leng, zalmforel, Groenlandse heilbot
- Door garing op lage temperatuur blijft het visvlees stevig en sappig. De oventemperatuur mag niet hoger dan 110°C worden.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?