Altijd weten wat je gaat eten?
Oosterse wortelsoep met gegrilde kip
Bereidingswijze
- - doe de kokosmelk met de bouillontabletten, 750 ml water en de wortelplakjes in een soeppan en breng aan de kook, kook 10 minuten
- - schep in een diep bord de kipfilet met de olie, de gemalen komijn, zout en peper om
- - verhit een grillpan en rooster de kiprepen in 5 minuten goudbruin en gaar
- - neem de soeppan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer
- - verwarm de soep nog 10 minuten op een laag vuur, rooster ondertussen de shoarmabroodjes
- - snij het brood in puntjes en houd warm
- - breng de soep verder op smaak met de munt, zout en peper
- - verdeel de soep over 4 kommen en schep er de gegrilde kiprepenop
- - geef er de warme broodpunten
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?