Oosterse wok met kip & scampi

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwijder het darmkanaal van de scampi's. Kip in blokjes snijden. Schil en was de paksoi en de paprika en snij in reepjes. Versnipper de gepelde sjalot en de look en snij de lente-uitjes fijn. Maak de champignons droog schoon en snij ze in plakjes
  2. Verhit de olie in een wokpan en roerbak de kip en de scampi's samen met de look. Kruiden met peper, zout en de helft van de currypasta. Haal na enkele minuten alles uit de pan en dek af om uitdroging te voorkomen
  3. Doe alle andere groenten in de pan om te roerbakken. Kruid tussentijds met wat peper, zout en de resterende currypasta. Bevochtig regelmatig de groentjes met weinig water.
  4. Als de groentjes beetgaar zijn, voeg dan de kip en scampi's toe en roer nog enkele keren om
  5. Serveer dit wokgerecht met de rijst en werk af met wat fijn gesneden koriander

Tip

Graag pikant? Snij bij de groentjes nog een klein chili pepertje fijn.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?