use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Oosterse soep van wortelen en kikkererwten

Oosterse soep van wortelen en kikkererwten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g kikkererwten uit blik
  • 1 ui
  • 1 soeplepel Solo vloeibaar
  • 1 koffielepel curry
  • 20 g gedroogde rozijnen
  • 600 g wortelen
  • 1 tomaat
  • 1 teentje knoflook
  • 1 klein boeketje verse koriander
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was de groenten en maak ze schoon. Snij ze daarna in grote stukken.
  2. Spoel de kikkererwten onder koud water af en laat ze uitlekken.
  3. Bak de groenten in een pot met 1 soeplepel margarine, 3/4 van de kikkererwten, de curry en 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten toe.
  4. Giet 1 liter water in de pot, breng aan de kook en laat 45 minuten koken.
  5. Neem de pot van het vuur en mix de soep (niet te fijn).
  6. Dien de soep op in kommen met de rozijnen, de rest van de erwten en de fijngeknipte koriander.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.