Oosterse radijsjes- salade

Ingrediënten voor 2 personen

  • 1 bosje radijsjes, schoongemaakt
  • 2 eetlepels rijstazijn
  • 1 eetlepel ( kikkoman) sojasaus
  • 1-2 eetlepels suiker
  • 1 eetlepel sesamolie

Bereidingswijze

  1. Plet de radijsjes met de vlakke kant van een breed mes en trek ze uiteen in niet al te kleine stukken. Maak een dressing van de ingrediënten en overgiet de radijs ermee. Door de onregelmatige structuur die de groente krijgt door het kneuzen i.p.v te snijden wordt de smaak van de dressing heel goed opgenomen. Minstens een half uur laten intrekken en voor het serveren omscheppen.
  2. Eet smakelijk!

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Loetje123 op 02 juni 2014 om 02u02

Leuk dat je de salade hebt gemaakt. En inderdaad, je kunt hem aanpassen naar je eigen smaak. een beetje meer sojasaus mag ook wel naar onze smaak. Hebje ook gemerkt dat door het kneuzen de dressing heel anders wordt opgenomen dan wanneer je er plakjes van snijdt?

Gepost door Love to Cook op 02 juni 2014 om 19u46

Ja, door het kneuzen trok de dressing in de radijsjes. Groetjes Love to Cook

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?