Recept 05 (0 stemmen)

Oos­ter­se car­p­ac­cioamuse met bos­ui en gem­ber geserveerd op kroepoek.

Dit is een recept van

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Dit is maken en meteen serveren. het sausje is wel op voorhand te bereiden.
  2. Snijd het ene bosuitje in dunne ringetjes en het andere in lange, dunne reepjes. Snijd de gember in kleine stukjes. Roer in een schaal de ringetjes bosui, de gembersiroop en de olie, azijn en sojasaus door elkaar. Breng op smaak met enkele druppels tabasco. Halveer de plakjes carpaccio. Snijd met een gekarteld mes de plakken kroepoek voorzichtig in 8 gelijke stukken en beleg met de carpaccio. Druppel voorzichtig het sausje erover en leg daarna de reepjes bosui en de stukjes gember erop. Serveer direct.
  3. Bron : Allerhande

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie