Recept 45**** (6 stemmen)

Oosters vispannetje met pijpajuin, broccoli en wortel met rijst

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

kabeljauw met tomatensalsa

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng water met het bouillonblokje aan de kook, roeren tot het blokje is opgelost. Voeg de rijst toe en kook deze gaar volgens de kooktijd op de verpakking. Afgieten. Snij ondertussen de pijpajuinen en de rode peper in ringetjes. Hak de wortel fijn.
  2. Verwarm de boter in een diepe kookpot en bak hierin de broccoli en de wortel 3 minuten op een laag vuur. Voeg de soep toe en breng het geheel aan de kook. Kook de groenten 7 minuten in de soep.
  3. Snij ondertussen de vis in stukken. Voeg de stukken vis toe, wanneer de groenten 7 minuten hebben gekookt en laat het geheel nog 6 minuten pruttelen. Schep de pijpajuin en de rode peper erdoor en laat het nog 2 minuten zachtjes sudderen.
  4. Zet het Oosterse vispannetje en de rijst op tafel en verdeel ze over 4 borden.
Tip

Indien je het gerecht minder pikant wilt maken, kun je ook minder dan een hele peper gebruiken en de rest van de fijngehakte rode peper in de diepvries bewaren.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie