Recept 05 (0 stemmen)

Oosters mosselsoepje

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de mosselen en gaar deze op hoog vuur onder gesloten deksel. Schud regelmatig op. De mosselen zijn gaar wanneer ze allemaal open zijn.
  2. Schep de mosselen uit de pot en giet het kookvocht door een fijne zeef.
  3. Snipper de knfolook en de chilipepers. hak het binnenste van het citroengras en de gember.
  4. Fruit knoflook, chilipepers, gember en citroengras in de arachideolie. Bevochtig met het water, de kokosmelk en de vissaus. Laat opkoken.
  5. Voeg de mosselen en het gezeefde kookvocht toe.
  6. Kruid met zout en peper.
  7. Snijd de koriander en lente-ui fijn en werk het mosselsoepje hiermee af. Serveer.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?