Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. De vis wassen en 4/5 gaarkoken in de visfumet (regelmatig het schuim afhalen en uit de fumet halen ( warm houden)
  2. Groenten in fijne julienne snijden en al dente koken.
  3. Groenten en slagroom bij de fumet voegen en laten opkoken, de ricard erbij voegen en wat laten inkoken.
  4. De tomaat pellen en ontpitten. het vruchtvlees in blokjes snijden.
  5. Intussen de korstjes van het brood snijden , In een pan de olijfolie laten heet worden en de sneetjes brood tot cretons bakken.
  6. De borden voorverwarmen in de oven
  7. De vis en de garnalen schikken in de warme borden en ruim overgieten met de vissoep en versieren met wat fijngesneden peterselie en wat tomaatblokjes.
  8. Opdienen met de cretons.
  9. Ook lekker met een vastkokend aardappel

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?