Oostendse vissoep voor 12 personen

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. Benodigdheden: 12 personen
  2. 3 liter Visfumet
  3. 2 wit van porei
  4. 2 uien
  5. Bloem
  6. Boter
  7. Garnituur
  8. Peterselie
  9. Room
  10. Garnalen
  11. Fijn gesneden wortelen
  12. Gepocheerde vis
  13. Bereiding:
  14. Uien en prei versnijden, stoven, singeren met bloem en bevochtigen met de visfumet. Mixen en afkruiden.
  15. Wortelen canaleren, fijnsnijden en koken op z’n Engels.
  16. Peterselie fijnhakken.
  17. Vis in stukjes snijden en gaar pocheren in een weinig visfumet.
  18. De garnalen in de soepterrine doen (mogen nooit meekoken).
  19. Garnituur (vis – wortelen – peterselie - room) in de soepterrine doen en de kokende soep erover gieten en doorroeren.
  20. Serveren in voorverwarmde soepborden

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?