Recept 45**** (1 stem)

Oostendse vissoep voor 12 personen

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Benodigdheden: 12 personen
  2. 3 liter Visfumet
  3. 2 wit van porei
  4. 2 uien
  5. Bloem
  6. Boter
  7. Garnituur
  8. Peterselie
  9. Room
  10. Garnalen
  11. Fijn gesneden wortelen
  12. Gepocheerde vis
  13. Bereiding:
  14. Uien en prei versnijden, stoven, singeren met bloem en bevochtigen met de visfumet. Mixen en afkruiden.
  15. Wortelen canaleren, fijnsnijden en koken op z’n Engels.
  16. Peterselie fijnhakken.
  17. Vis in stukjes snijden en gaar pocheren in een weinig visfumet.
  18. De garnalen in de soepterrine doen (mogen nooit meekoken).
  19. Garnituur (vis – wortelen – peterselie - room) in de soepterrine doen en de kokende soep erover gieten en doorroeren.
  20. Serveren in voorverwarmde soepborden

Ingrediëntenvoor 12 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie