Oostends Vispannetje

Dit Oostends vispannetje is een echt Belgisch erfgoed. Gewoon zo uit de pan of gegratineerd uit de oven: altijd even eenvoudig te maken en superlekker. Laat het smaken!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui en de prei zeer fijn en snijd de champignons in stukjes. Verdeel de vis in beetklare stukken en kruid met peper.
  2. Verwarm twee eetlepels vloeibare margarine in een pan en stoof er eerst de ui en dan de prei en de champignons bij gedurende 3 minuten. Kruid met peper en nootmuskaat.
  3. Voeg er het Knorr Bouillonketeltje Vis bij, de wijn en de room en laat op zacht vuur verder garen gedurende 6 minuten met een deksel op de pan.
  4. Schik daar de vis op en laat ongeveer 7 minuten afgedekt garen.
  5. Kruid, indien nodig de saus met peper en zout, verdeel er de garnalen over en dien op met partjes of schijfjes citroen .

Tip

Dien dit gerecht op met gekookte aardappelen, rijst, puree, een stukje brood of pasta.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door VBI op 11 maart 2018 om 23u28

4sterren

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?