Ingrediënten voor 1 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius. Vet een ramekin (mini-ovenschaaltje) in en strooi het witte gedeelte van de gesneden bos ui hier vervolgens in. Breek de eieren open in de ramekin en voeg de gesneden tomaat toe met de room. Kruid het gerecht met zout en vers gemalen peper en leg de boter op het gerecht.
  2. Zet de ramekin met de eieren gedurende 13 tot 15 minuten in de oven. Garneer het gerecht met de overige bosui en serveer het gerecht warm wat geroosterd brood of een croissantje.

Tip

In plaats van bos ui kun je ook nog wat bieslook of peterselie toevoegen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 31 mei 2016 om 23u37

Lekker met een sneetje geroosterd brood. Kan ook als lunch.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?