Ontbijtpap met noten, tahin, sesam en vijgen

0 (0)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Giet de Becel Amandeldrink in een pannetje, voeg er de gedroogde vijgen aan toe en mix glad met een handmixer.
  2. Voeg de havervlokken en tahini eraan toe. Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen terwijl je regelmatig roert om te vermijden dat het mengsel aan de bodem van het pannetje blijft kleven.
  3. Giet in kommetjes en lepel er nog wat meer tahini over. Voeg naar smaak nog een scheutje Becel Amandeldrink toe. Garneer met wat sesamzaadjes en verse vijgen of seizoensfruit naar keuze.

Tip

Ongeroosterde tahini smaakt zachter dan geroosterde. Tahini kan, indien gewenst, ook vervangen worden door pindakaas of amandelboter.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?