Recept 05 (0 stemmen)

ontbijtcake

Dit is een recept van

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Verwarm de oven voor op 180°
  2. - Mix in een kom alle droge ingrediënten: amandelmeel, havermout, lijnzaad, kaneel en zout. Roer goed
  3. - Voeg de kokosolie en ahornsiroop toe, plus een kopje water. Meng goed door elkaar
  4. .
  5. TIP: je kan het beslag een dag op voorhand maken, en het 's ochtends bakken om tijd te besparen. De cake blijft achteraf zo'n 4 dagen vers in de koelkast. Je kan hem serveren met wat blauwe bessen, of er wat Griekse yoghurt bij eten. Smakelijk!
  6. - Snij de appels in kleine stukjes en voeg ze toe aan het beslag
  7. - Doe het mengsel in een cakevorm of in muffinvormpjes, en bak 35 minuten
Tip

TIP: je kan het beslag een dag op voorhand maken, en het 's ochtends bakken om tijd te besparen. De cake blijft achteraf zo'n 4 dagen vers in de koelkast. Je kan hem serveren met wat blauwe bessen, of er wat Griekse yoghurt bij eten. Smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?