Oma's stoofvlees

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. *Bak het vlees in de boter tot het vlees helemaal bruin ziet.
  2. *Voeg de ajuinen toe en stoof tot zacht.
  3. *Giet het water erop.
  4. *Voeg het bier toe en kruid.
  5. *Lepel mosterd, tijm, laurierblad en wijn toevoegen.
  6. *Laat minstens 30min. stoven.
  7. *Proef of het vlees mals is.
  8. *Voeg zakje knorr/dikmiddel toe en laat 5min. voortstoven.
  9. *Proef of het goed is en serveer.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door solomien op 14 oktober 2012 om 22u14

Ik bereid mijn stoofvlees altijd een dag ervoor half klaar,en het is dan nog lekkerder de dag zelf

Hoeveel sterren geef jij dit recept?