Altijd weten wat je gaat eten?
oma's luchtige cake
Bereidingswijze
- 4 eieren
- 1 pkje puddingpoeder
- 60 gr maizena
- 100 gr gewone bloem
- 1/2 pkje bakkingspoeder
- 200 gr suiker
- 1 pakje vanillesuiker
- 140 gr solooven 15 min voorverwarmen
- scheid wit van geel (ei)
- klop wit tot schuim
- klop boter romig
- eidooiers erdoor kloppen tot een luchtige massa
- suiker erdoor kloppen en de vanillesuiker
- zowel de pudding , de maizena , de bloem als het bakpoeder er al ziftend er door kloppen eveneens het geklopte eiwit er tussen door bijvoegen
- klop alles nog eens goed door
- giet in de vorm ( vorm niet meer dan 3 / 4 de vullen)
- bakken op 170 gr ongeveer 40 min
- doe de controle met een priem laat afkoelenen geniet van het lekkere
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?