Vandaag voelde ik me niet zo lekker, daarom bleef ik een hele dag in bed en keek wat films. Maar ook maakte ik een appeltaart met een receptje geschreven door mijn oma. DE echte oma’s appeltaart dus
Wat te doen ?
- leg de bladerdeeg in een bakvorm
- snij de appelen en leg op de bladerdeeg (voeg naar wens rozijnen toe)
- meng de boter, suiker en eieren tot een schuimig mengsel
- meng hierbij de bloem en de room
- giet het mengsel over de appelen
- bestrooi met wat suiker, rozijnen en amandelschilfertjes
- 30 à 40 minuten in een voorverwarmde oven van 200 °C
Voor dekleine vorm : 100gr bloem, 130ml room, 70gr suiker en 70gr bloem.
Ook in het origineel recept de suiker verminderen : 100gr volstat ruimschoots.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door ggg op 07 november 2010 om 13u31
Voor dekleine vorm : 100gr bloem, 130ml room, 70gr suiker en 70gr bloem. Ook in het origineel recept de suiker verminderen : 100gr volstat ruimschoots.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?