Nutellacake in drie minuten

Ingrediënten voor 1 personen

  • 4 el zelfrijzend bakmeel
  • 4 1/2 el suiker
  • 1 ei
  • 3 1/2 el Nutella
  • 3 el melk
  • 3 el olie
  • 3 el cacao

Bereidingswijze

  1. Voeg alle ingrediënten toe aan een grote leuke beker en roer alles goed door elkaar. Zorg ook dat je alles op de bodem goed mengt.
  2. Het cakemengsel kan nu de magnetron in op de hoogste stand voor ongeveer 2,5 minuut. Dit kan per magnetron verschillen maar ik had mijn magnetron op 900 watt voor 2,5 minuut.
  3. Als je de nutellacake serveert doe er dan nog een lekkere dot slagroom op en wat chocoladesaus.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Love to Cook op 10 oktober 2012 om 10u55

Hallo Dominique, Het wordt een luchtig geheel en of je dat een "spomgecake"noemt weet ik niet. Groetjes Love to Cook

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?