Ingrediënten voor 1 personen
- 4 el zelfrijzend bakmeel
- 4 1/2 el suiker
- 1 ei
- 3 1/2 el Nutella
- 3 el melk
- 3 el olie
- 3 el cacao
Bereidingswijze
- Voeg alle ingrediënten toe aan een grote leuke beker en roer alles goed door elkaar. Zorg ook dat je alles op de bodem goed mengt.
- Het cakemengsel kan nu de magnetron in op de hoogste stand voor ongeveer 2,5 minuut. Dit kan per magnetron verschillen maar ik had mijn magnetron op 900 watt voor 2,5 minuut.
- Als je de nutellacake serveert doe er dan nog een lekkere dot slagroom op en wat chocoladesaus.
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door Love to Cook op 10 oktober 2012 om 12u55
Hallo Dominique, Het wordt een luchtig geheel en of je dat een "spomgecake"noemt weet ik niet. Groetjes Love to Cook
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?