Ingrediënten voor 6 personen
- 60 gr Brésilienne nootjes
- 2 Eiwitten
- 50 gr Suiker
- 50 gr Bitterkoekjes (Rocher of makaron)
- 250 ml Slagroom
- 2 el Amaretto
- 50 ml Koffieroom
- 1 kl Oploskoffie
- 100 gr Chocolade
Bereidingswijze
- Eiwitten stijkloppen, suiker toevoegen en verder kloppen.
- Koekjes verkruimelen.
- Room opkloppen
- Room mengen met nootjes , koekjes en 2 el amaretto. Eiwitten onder spatelen .
- Mengsel verdelen over glazen of timbaaltjes en 12 uur laten bevriezen
- Saus : Melk , koffie en chocoladestukjes verwarmen , 2 el amaretto toevoegen
- Afwerking : Saus over ijs verdelen
- Kan ook goed gekoeld in deegkorfjes opgediend worden.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?