Recept 45**** (1 stem)

Nougatijs met chocolade

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Splits de eieren, klop de dooiers met de basterdsuiker tot een schuimige luchtige massa. Hou het eiwit nog even apart.Klop er vervolgens de mascarpone onder, schep er vervolgens de nougat door. Klop het eiwit stijf en spatel het door het mengsel.
  2. Bekleed een grote cake vorm met huishoudfolie en zorg dat het rondom ruim over de rand hangt. Nu doe je het nougatmengels in de cakevorm. Zet in de diepvries, minstens 12 uur.
  3. Haal een halfuur voor het serveren de vorm uit de diepvries. Snij in plakken en werk af met chocoladesaus.
  4. Chocoladesaus: 100gr pure chocolade en enkele eetlepels melk laten smelten (au bain marie)

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie