Notencake

46 (46)
65 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de in klontjes gesneden Solo in een kom en laat kort smelten in de microgolfoven.
  2. Voeg er de bruine en de vanillesuiker bij en klop goed door.
  3. Voeg er vervolgens de Solo Vloeibaar, de melk en de eieren bij en klop nogmaals flink door.
  4. Schud de gezeefde bloem erbij met het bakpoeder en de cacao.
  5. Klop tot een mooi homogeen en glad beslag.
  6. Hak de gemengde noten tamelijk grof en voeg ze bij het beslag.
  7. Schep het beslag in een langwerpige cakevorm die is bekleed met bakpapier en laat vijftig minuten bakken in een op 180°C voorverwarmde oven.
  8. Neem de cake uit de oven en laat vijf minuten rusten alvorens hem te ontvormen.
  9. Laat vervolgens afkoelen op een taartrooster.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (17)

Gepost door baeten op 28 februari 2016 om 14u02

kan je ook gewone solo ipv vloeibaar wat zijn de verhoudingen dan?

Gepost door Solo op 03 maart 2016 om 11u13

Hey Baeten, dat kan zeker! Het zijn gewoon dezelfde verhoudingen :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?