Ingrediënten voor 6 personen
Bereidingswijze
- laat de rozijnen een nacht weken in de calvados
- verwarm de oven op 180 °
- schil de appels en snij ze in blokjes
- beboter een ronde bakvorm en bestooi hem met bloem
- klop de eidooiers op met de rietsuiker tot een witte massa
- voeg met een spatel de gezeefde bloem toe. klop de eiwitten op met een snuifje zout tot ze goed stijf zijn en in de pot blijven hangen.
- Voeg de rozijnen met calvados toe bij het eidooier mengsel en spatel voorzichtig het eiwit eronder
- meng de appelblokjes onder het beslag en doe dit in de bakvorm
- afbakken in een oven van 180° gedurende 60 min. Moest de taart te donker kleuren voor het einde van de baktijd kan men een stuk aluminiumfolie op de taart leggen.
- smakelijk
- opeten
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?