Recept 35*** (3 stemmen)

Normandische appeltaart

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

desserten

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bekleed een beboterde taartvorm met bladerdeeg
  2. Bestrijk met appelmoes, leg een dun laagje appelplakjes op en bak 15 min op 200°C
  3. Meng de eieren , room , suiker , amandelpoeder en calvado en schep op de taart.
  4. Bekleed met de rest van de appelpartjes , bestuif met poedersuiker en bak nog 20 min
  5. Ontvorm op een taartrooster en laat afkoelen.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 08 februari 2013 om 11u37

Je kan het bladerdeeg ook een tiental minuten 'blind bakken'. Leg hiervoor een vel bakpapier op het bladerdeeg en vul dat met droge bonen of linzen, zodat het deeg wel bakt, maar niet opzwelt. Daarna gewoon de taartbodem vullen en verder afbakken. Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie