- verwijder de witte zaadlijsten en de pitjes uit de paprika en sij het vruchtvlees in stukjes
- snij de wortel in flinterdunne schijfjes
- schil de gember en snipper zeer fijn
-breng 2 L lichtgezouten water aan de kook en leg er de eiermiein
- neem van het vuur en laat 4 min in het kokende water liggen, maak los met een vork en giet af. Spoel onder koud water en laat uitlekken
- verhit de oosterse bakolie in een wok en voeg de fijgesnipperde gember en de varkensfinettes toe. Bak de finettes beetje bij beetje al roerend gedurende 2 a 3 min.
- kruid met paprika, cayennepeper en zout
- haal ze uit de wok en hou warm onder alumiumfolie
- roerbak de stukjes groenten in dezelfe wok gedurende ca 4min, kruid met peper en zout
- voeg de eiermie en de finettes aan de groenten toe, evenals 2 el sojasaus en 1 el oestersaus.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?