NOEDELS MET IRISH BEEF EN BOSCHAMPIGNONS

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 FLES RODE WIJN
  • 1 KRUIDENBUIDELTJE
  • 1 PEPER EN ZOUT
  • 15 CL ARACHIDEOLIE
  • 25 CL ROOM
  • 25 CL PORTO
  • 25 CL KALFSFOND
  • 1 AJUIN
  • 3 TEENTJES LOOK
  • 1 LEPEL GROENTEFOND
  • 500 GR IRISH BEEF
  • 300 GR VOLKORENNOEDELS

Bereidingswijze

  1. SNIJ HET VLEES IN STUKKEN VAN 5CM (KLEINER INDIEN MEER MARINADE SMAAK GEWENST)
  2. OVERGIET MET DE RODE WIJN EN VOEG HET KRUIDENBOSJE TOE
  3. LAAT OVERNACHTEN
  4. KOOK DE NOEDELS IN RUIM ZOUT WATER MET EEN SCHEUTJE OLIJFOLIE AL DENTE
  5. BAK DE CHAMPIGNONS MET DE UI EN LOOK AAN
  6. VOEG DE HELFT VAN DE PORTO TOE EN LAAT TOT DE HELFT INKOKEN
  7. VOEG DE ANDERE HELFT EN DE KALFSFOND TOE
  8. LAAT ZACHTJES KOKEN TOT DE CHAMPIGNONS ZACHT ZIJN (GROTE STUKKEN VOORAF SNIJDEN
  9. schep het vlees uit de marinade en dep droog met keukenpapier
  10. BAK HET VLEES rondom bruin en voeg de noedels toe
  11. OVERGIET HET GEHEEL MET DE BOSCHAMPIGNONS
  12. VOEG DE ROOM TOE EN VLOEIBARE BLOEM GEMENGD MET BOTER

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?