Noedels met broccoli, rode kool en snijbonen

Maak vanavond deze ramen noedels met broccoli, rode kool en snijbonen zet je een smakelijk gerecht met een Aziatische twist op tafel.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng in een ruime pan water met zout aan de kook.
  2. Verhit een pan met olijfolie en boter, roerbak de broccoli en rode kool. Voeg een scheutje water toe aan de pan en laat afgedekt stomen tot de broccoli beetgaar is.
  3. Kook de snijbonen in het kokend water gedurende 4 - 5 minuten tot ze beetgaar zijn, schep de bonen uit het water (maar behoud het water) en spoel ze koud onder stromend water.
  4. Bereid de bouillon: neem een kleine kookpot en plaats de knoflook, de honing, de gember, de sojasaus, de srirachasaus, de vloeibare bouillon, het citroensap, de azijn en 240 ml water erin. Breng al roerend met een garde aan de kook en haal van het vuur. Kruid naar smaak met peper en zout.
  5. Kook de ramen noedels gedurende 4 à 5 minuten in het kokend water. Giet af verdeel ze over serveerkommen. Voeg de snijbonen en lente-ui toe aan de broccoli en rode kool en warm kort door.
  6. Verdeel de groenten over de kommen, bestrooi met de basilicum en de koriander. Schenk de bouillon erover en eet smakelijk!
  7. Met dank aan Foodbag!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?