Nieuwe aardappelen in romige bieslookdressing

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Borstel de nieuwe aardappelen.
  2. Kook ze in water en een koffielepel zeezout zo'n 10 tot 15 minuten.
  3. Meng ondertussen de mayonaise en de Solo Crèmefine Licht in een kom en snipper er de bieslook bij.
  4. Giet de aardappelen af. Leg ze terug in de pot en voeg de solo vloeibaar , citroenschilletjes en een beetje zeezout toe en enkele draaien van de pepermolen.
  5. Meng goed zodat ze aan alle kanten met het mengsel bedekt zijn.
  6. Voeg dan de room bereiding toe en serveer warm of op kamertemperatuur.
  7. Lekker met zalm of kip

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Solo op 26 maart 2013 om 14u48

Wat leuk om te horen, bedankt mburrick!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?