Recept 55***** (7 stemmen)

Nieuwe aardappelen in romige bieslookdressing

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Aardappelgerecht

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Borstel de nieuwe aardappelen.
  2. Kook ze in water en een koffielepel zeezout zo'n 10 tot 15 minuten.
  3. Meng ondertussen de mayonaise en de light room in een kom en snipper er de bieslook bij.
  4. Giet de aardappelen af. Leg ze terug in de pot en voeg de solo vloeibaar , citroenschilletjes en een beetje zeezout toe en enkele draaien van de pepermolen.
  5. Meng goed zodat ze aan alle kanten met het mengsel bedekt zijn.
  6. Voeg dan de light room bereiding toe en serveer warm of op kamertemperatuur.
  7. Lekker met zalm of kip

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Solo op 26 maart 2013 om 13u48

Wat leuk om te horen, bedankt mburrick!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie