Ingrediënten voor 12 personen
- 4 stengels lenteuitjes
- 4 stuks wortel
- 400 gram champignons
- 1 teentje knoflook
- 400 gram sojascheuten
- 4 eetlepel sojasaus
- 3 liter groentenbouillon
- 1 grote kippenborstfilet
- 1 handje mie
Bereidingswijze
- lente-uitjes en wortelen zeer fijn snijden
- champignons in fijne schijfjes snijden
- knoflook zeer zeer fijn snijden (bij voorkeur met een knoflooksnijder)
- sojascheuten grondig spoelen.
- kippenborstfilet in kleine stukjes snijden
- Groentebouillon aan de kook brengen en alle ingrediënten toevoegen samen met de sojasaus.
- als de groenten gaar zijn de mie toevoegen en nog een paar minuten laten sudderen tot de mie gaar is.
Tip
soep kan gemakkelijk in grotere hoeveelheden worden gemaakt en ingevroren.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?