Napolitaanse Soffritosoep

Ingrediënten voor 20 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd al het orgaanvlees in heel kleine stukjes. Smelt de reuzel met de olijfolie in een grote braadpan en bak alles lichtbruin. Voeg de tomatenpulp, de tomatenpuree, chilipepers, zout en peper toe, + eventueel wat water. Stoof 30 minuten, roer af en toe en laat het afkoelen.
  2. Neem per persoon een grote lepel koude soffrito, verdun hem met heet bouillon en doe er 1/2 laurierblad bij. Breng aan de kook en laat enkele minuten sudderen. Proef of er zout of peper bij moet.
  3. Leg 1 sneetje toast in verwarmde soepborden en schep de soep erop.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Monique_14 op 31 januari 2013 om 19u00

De ingrediënten doen me echt griezelen........neen bedankt voor deze soep!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?