Ingrediënten voor 4 personen
- 300 gr Harde bakboter solo
- 300 gr havermout
- 200 gr museli
- 4 eieren
- 200 gr fijne suiker
- 200 gr Bloem naar keuze geen zelfrijzende
- 2 koffielepels bakpoeder
- walnoten, hazelnoten,kokos eigen keuze
Bereidingswijze
- SMELT DE BAKBOTER IN EEN GROTE KOOKPOT, LAAT NIET BRUIN WORDEN. DOE ER DE HAVERMOUIT EN MUSELI BIJ EN LAAT 1 MINUUT OP HET VUUR STAAN TERWIJL JE MET EEN HOUTEN LEPEL DE INGREDIËNTEN ONDER ELKAAR ROERT.NA 1 MINUUT NEEM JE DE POT VAN HET VUUR.
- MIX IN EEN KOM DE 4 EIREREN EN DE SUIKER (ZOETSTOF) ONDER ELKAAR TOT EEN GOED OPGEKLOPT MENGSEL.
- ROER DIT EIERMENGSEL ONDER DE HAVERMOU EN MUSELI . VOEG ER DAARNA DE BLOEM + BAKPOEDER BIJ. EIGEN KEUZE TOEVOEGEN VAN NOTEN.
- LEG BAKPAPIER OP EEN BAKPLAAT EN MAAK MET BEHULP VAN EEN EETLEPEL KLEINE DEEGBOLLETJES OP EEN 3 -TAL CM VAN ELKAAR OP DE BAKPLAAT.
- BAK ZE OP MIN. 180 GRADEN GOEDBRUIN IN EEN 25- 30 TAL MINUTEN,DE OVEN HOEFT NIET VOORVERWARMD.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?