Recept 05 (0 stemmen)

muselikoeken

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. SMELT DE BAKBOTER IN EEN GROTE KOOKPOT, LAAT NIET BRUIN WORDEN. DOE ER DE HAVERMOUIT EN MUSELI BIJ EN LAAT 1 MINUUT OP HET VUUR STAAN TERWIJL JE MET EEN HOUTEN LEPEL DE INGREDIËNTEN ONDER ELKAAR ROERT.NA 1 MINUUT NEEM JE DE POT VAN HET VUUR.
  2. MIX IN EEN KOM DE 4 EIREREN EN DE SUIKER (ZOETSTOF) ONDER ELKAAR TOT EEN GOED OPGEKLOPT MENGSEL.
  3. ROER DIT EIERMENGSEL ONDER DE HAVERMOU EN MUSELI . VOEG ER DAARNA DE BLOEM + BAKPOEDER BIJ. EIGEN KEUZE TOEVOEGEN VAN NOTEN.
  4. LEG BAKPAPIER OP EEN BAKPLAAT EN MAAK MET BEHULP VAN EEN EETLEPEL KLEINE DEEGBOLLETJES OP EEN 3 -TAL CM VAN ELKAAR OP DE BAKPLAAT.
  5. BAK ZE OP MIN. 180 GRADEN GOEDBRUIN IN EEN 25- 30 TAL MINUTEN,DE OVEN HOEFT NIET VOORVERWARMD.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie