muselikoeken

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. SMELT DE BAKBOTER IN EEN GROTE KOOKPOT, LAAT NIET BRUIN WORDEN. DOE ER DE HAVERMOUIT EN MUSELI BIJ EN LAAT 1 MINUUT OP HET VUUR STAAN TERWIJL JE MET EEN HOUTEN LEPEL DE INGREDIËNTEN ONDER ELKAAR ROERT.NA 1 MINUUT NEEM JE DE POT VAN HET VUUR.
  2. MIX IN EEN KOM DE 4 EIREREN EN DE SUIKER (ZOETSTOF) ONDER ELKAAR TOT EEN GOED OPGEKLOPT MENGSEL.
  3. ROER DIT EIERMENGSEL ONDER DE HAVERMOU EN MUSELI . VOEG ER DAARNA DE BLOEM + BAKPOEDER BIJ. EIGEN KEUZE TOEVOEGEN VAN NOTEN.
  4. LEG BAKPAPIER OP EEN BAKPLAAT EN MAAK MET BEHULP VAN EEN EETLEPEL KLEINE DEEGBOLLETJES OP EEN 3 -TAL CM VAN ELKAAR OP DE BAKPLAAT.
  5. BAK ZE OP MIN. 180 GRADEN GOEDBRUIN IN EEN 25- 30 TAL MINUTEN,DE OVEN HOEFT NIET VOORVERWARMD.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?