Recept 05 (0 stemmen)

Multigranenbagnat met kalkoen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Lekker licht de lente in

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de blaadjes ijsbergsla en de komkommer. Snij de komkommer in plakjes.
  2. Breng de yoghurt op smaak met het zout en de versgemalen peper.
  3. Meng in een kommetje de Becel Gold met het currypoeder en de verse koriander of korianderpoeder.
  4. Snij de bagnats in twee en besmeer met de Becel.
  5. Snij het kalkoenvlees in reepjes en beleg er de bagnats mee. Leg er ook wat ijsbergsla en komkommer op. Werk af met de yoghurtsaus.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?