Muffins met chocolade en maanzaad

9 (9)
60 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Laat de chocolade en Solo au bain-marie smelten.
  3. Klop de eieren schuimig met de suiker, meng apart de helft van het maanzaad, de bloem en het cacaopoeder en schep dit onder het eiermengsel tot je een egaal deeg bekomt. Voeg de gesmolten Solo en chocolade toe en roer alles goed om.
  4. Verdeel het deeg over de muffinvormpjes, bestrooi ze met het overige maanzaad en bak ze gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Haal ze uit de oven en laat 10 minuten rusten voor ze uit hun vormpjes te halen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door lienpien op 12 januari 2015 om 10u05

Hou veel van chocolade en wil het met deze combinatie zeker proberen

Gepost door Solo op 16 januari 2015 om 14u16

Laat ons zeker weten wat je ervan denkt Lien!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?