Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Geitenkaas met aardbeienjam

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding5 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
recipe image Geitenkaas met aardbeienjam
  • 6 eetlepels paneermeel
  • Solo Frituurvet
  • aardbeienjam
  • 300 g geitenkaas
  • 1 ei
  • 150 g gedroogde of gekookte ham in plakjes)
  1. Snij de kaas in plakjes en klop het ei los.
  2. Haal de kaas door het ei en dan door het paneermeel.
  3. Bak in de olie goudgeel.
  4. Schik op de borden met de ham en eventueel een beetje sla.
  5. Leg op ieder plakje kaas een beetje jam.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.