Mozzarella met mosseltjes en pesto van basilicum

2 (2)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Smelt de Solo en fruit de uien en de stoofselder zonder ze te laten kleuren.
  2. Voeg de tijm toe en blus met de wijn.
  3. Voeg de mosselen toe en bedek de pan met een deksel.
  4. Schud de mosselen geregeld om, zodat ze gelijkmatig gaar worden.
  5. Als de mosselen helemaal open zijn, zijn ze gaar.
  6. Neem de mosselen uit de schelp en leg ze apart.
  7. Mix de basilicum, knoflook, pijnboompitten en olijfolie tot een fijne pesto en breng op smaak met versgemalen peper.
  8. Meng de mosselen, gedroogde tomaat, mozzarella en pesto tot een luchtige salade.
  9. Leg ze op een klein bordje en werk ze af met de broodcroutons en de parmezaanschilfers.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door hildeDP op 27 juli 2012 om 10u50

heerlijk

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?