Recept 55***** (5 stemmen)

Mousse van mango en creme fraiche

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

TOETJES TOP TIEN

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maal de mango fijn in een keukenmachine.Bewaar 1 schijfje en snij dat in kleine stukjes.
  2. Roer de creme fraiche door de mangopuree.
  3. Vul 4 glaasjes met dit mengsel en zet het 1 uur in de koelkast.
  4. Bestrooi vlak voor het opdienen met een snufje kaneel en garneer met de stukjes mango.
  5. Zo verschrikkelijk lekker en zo gemakkelijk te maken.
  6. Ook lekker als onderdeel van een Grand Dessert.
  7. Een topper in ons gezin.

Andere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door arrozo op 11 februari 2015 om 09u52

Moet je bij dit recept de slagroom stijf kloppen?

Gepost door Love to Cook op 11 februari 2015 om 18u20

Hallo arrozo, Het gaat in dit recept niet om slagroom, maar om crème fraîche en dat ia heel wat anders. Dat koop je in een potje kant en klaar en is al redelijk dik van zich zelf. Succes ermee, want het is een eenvoudig maar lekker recept. Groetjes Love to Cook

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie