Bak de ui even kort aan in wat olie, voeg de wortel toe en laat even meebakken.
Voeg kippenlever toe, bak nog 4-5 min. Mix met de room, zout, peper met staafmixer of in de keukenmachine.en voeg de gehakte kruiden toe.
Spuit de levermousse met behulp van een spuitzak en spuitmondje in de snackcups , versier met een half eitje en tomaatje. Werk af met een sprietje bieslook.
Hou je niet van lever, dan kun je de cups ook met room paté vullen.
Gepost door Love to Cook op 03 januari 2014 om 20u40
Hou je niet van kippenlevertjes, dan maak je je eigen combinatie van bijvoorbeeld een zalm of forelmousse en maakt het af met een half kwarteleitje en een half cherrytomaatje. Die combinatie is prima.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Love to Cook op 03 januari 2014 om 20u40
Hou je niet van kippenlevertjes, dan maak je je eigen combinatie van bijvoorbeeld een zalm of forelmousse en maakt het af met een half kwarteleitje en een half cherrytomaatje. Die combinatie is prima.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?