Mousse van griekse yoghurt, vanille en citroen, jus van meloen en tartaar van meloen en munt

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. MOUSSE VAN GRIEKSE YOGHURT
  2. - Week de gelatine in koud water. Smelt de gelatine in een scheutje room, meng deze met de yoghurt, de suiker, vanillestok en het citroensap.
  3. - Sla de room half op en meng deze met de yoghurt. Giet in vormpjes en laat opstijven.
  4. JUS VAN MELOEN
  5. - Kook de witte wijn met de suiker en de vanillestok, voeg er de meloen aan toe. Laat afkoelen. Mix en zeef de jus.
  6. - Dresseer op bord en werk af met tartaar van ananas en munt

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?