Recept 05 (0 stemmen)

Mousse van griekse yoghurt, vanille en citroen, jus van meloen en tartaar van meloen en munt

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

vijgenchutney

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. MOUSSE VAN GRIEKSE YOGHURT
  2. - Week de gelatine in koud water. Smelt de gelatine in een scheutje room, meng deze met de yoghurt, de suiker, vanillestok en het citroensap.
  3. - Sla de room half op en meng deze met de yoghurt. Giet in vormpjes en laat opstijven.
  4. JUS VAN MELOEN
  5. - Kook de witte wijn met de suiker en de vanillestok, voeg er de meloen aan toe. Laat afkoelen. Mix en zeef de jus.
  6. - Dresseer op bord en werk af met tartaar van ananas en munt

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?