Mousse van bittere chocolade en frambozenbier op een wafeltje

5 (5)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Giet het frambozenbier in een pan samen met het klontje boter. Kook die even op en laat er de chocolade in smelten. Roer nu de Solo, chocolade en het bier goed door elkaar tot je een mooie gladde chocoladesaus krijgt.
  2. Klop de slagroom op tot yoghurtdikte. Meng die samen met de afgekoelde chocolade saus en laat de mousse nog even opstijven in de koelkast.
  3. Serveer de mousse in een glaasje of op een wafeltje en werk af met een verse framboos.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Solo op 09 april 2013 om 11u21

Ja dit kan je zeker ook maken met Kriekbier, maar dan wel eentje van de zoete soort troubs.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?