Recept 35*** (5 stemmen)

Mousse van bittere chocolade en frambozenbier op een wafeltje

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Lekker

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Giet het frambozenbier in een pan samen met het klontje boter. Kook die even op en laat er de chocolade in smelten. Roer nu de Solo, chocolade en het bier goed door elkaar tot je een mooie gladde chocoladesaus krijgt.
  2. Klop de slagroom op tot yoghurtdikte. Meng die samen met de afgekoelde chocolade saus en laat de mousse nog even opstijven in de koelkast.
  3. Serveer de mousse in een glaasje of op een wafeltje en werk af met een verse framboos.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 09 april 2013 om 11u21

Ja dit kan je zeker ook maken met Kriekbier, maar dan wel eentje van de zoete soort troubs.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie